Een studentchauffeur van Chauffeur.be

Chauffeur.be is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar wanneer u op zoek bent naar een chauffeur. Deze service kunnen wij u bieden doordat we met studentchauffeurs werken. Nog nooit gebruik gemaakt van een eigen studentchauffeur?

Voordelen van een studentchauffeur

  • Onze studentchauffeurs kunnen op flexibele tijden voor u klaar staan.
  • Wanneer u op uw afspraak bent, kan uw chauffeur kleine werkzaamheden voor u verrichten zoals het bezorgen van uw post.
  • U heeft al een studentchauffeur voor het scherpe tarief van € 20,50 per uur (excl. BTW).
  • Onze studentchauffeurs zijn representatief en rijden u in uw eigen auto op ieder gewenst tijdstip naar de plaats van bestemming.

Het is bovendien mogelijk om ook de terugreis door een studentchauffeur te laten verzorgen. Uw chauffeur wacht in dat geval gewoon op de plaats van bestemming om u op een later tijdstip terug te brengen.

Meer weten over onze chauffeursdiensten? Bel naar 03 331 33 05, stuur een mail naar info@chauffeur.be of reserveer uw rit online via ons reserveringsformulier.

Op zoek naar een flexibele bijbaan als studentchauffeur?

Chauffeur.be is voortdurend op zoek naar betrouwbare en sociaal vaardige studenten die flexibel inzetbaar zijn als chauffeur. Kortom: ben je student en geïnteresseerd in de meest gewilde bijbaan van dit moment? Solliciteer dan meteen met je gegevens, CV, pasfoto en motivatie via ons online sollicitatieformulier.