Gediplomeerd Chauffeur

Veilig op pad met een gediplomeerd chauffeur

Wilt u graag naar uw plaats van bestemming gebracht worden door een gediplomeerd chauffeur? Chauffeur.be kan het voor u regelen. Een van onze erkende chauffeurs zet u graag af op uw afspraak, om u vervolgens op het door u gewenste tijdstip weer op te halen. Prettig, veilig en betrouwbaar.

Een gediplomeerd chauffeur in elke regio

Chauffeur.be is een landelijk opererend chauffeursbedrijf en heeft gediplomeerde chauffeurs in alle regio´s. Zij rijden u graag in uw eigen auto naar elke gewenste plaats in Nederland. Terwijl u onderweg nog even kunt werken en uitgerust aankomt bij uw afspraak, staat de gediplomeerd chauffeur geheel tot uw beschikking. Maar niet alleen tijdens de rit kunt u gebruik maken van zijn diensten. In de wachttijd staat uw chauffeur klaar om andere taken voor u te verrichten, zoals het doen van een boodschap of het bezorgen van uw post.

Directiechauffeur of VIP chauffeur

U kunt zich bij Chauffeur.be laten rijden door een gediplomeerd directie– of VIP chauffeur. Er worden hoge eisen gesteld aan deze chauffeurs en zij beschikken over een erkend chauffeursdiploma. Onze VIP chauffeurs beschikken daarnaast over veiligheidscertificaten en hebben ruime ervaring in het beveiligingswerk.

Gediplomeerd chauffeur