Betrouwbare privé chauffeur

}

24/7 Bereikbaar

Snel & Flexibel

R

Veilig & Verzekerd

Landelijke dekking

Voordelige tarieven

Eigen account

Waarom een Privé chauffeur?

Een privechauffeur huren biedt verschillende voordelen. Met uw persoonlijke chauffeur van chauffeur.be komt u namelijk uitgerust in uw eigen wagen op plaats van bestemming aan. Tijdens de rit kunt u zich voor de volle 100% focussen op uw werk, terwijl u veilig en comfortabel naar uw afspraak wordt gereden. De ideale oplossing als u een drukke agenda heeft. Zo kunt u nog belangrijke telefoontjes plegen tijdens de rit of op uw laptop verder werken. U heeft daarnaast ook geen omkijken meer naar het vinden van een parkeerplek, u wordt door de chauffeur netjes tot aan de deur gereden.

Onze klanten huren onze chauffeurs voor zowel korte als lange periodes. Het maakt dus niet uit of u enkel een eenmalige rit voor ons heeft, of als u graag voor een langdurige periode uw eigen chauffeur wenst. Met al uw logistieke vraagstukken kunnen wij u van dienst zijn.

Als u kiest voor een privechauffeur dan zult u gereden worden door één van onze ervaren en getrainde studentchauffeurs. Dit levert u het grootste voordeel op: de kosten zijn laag en onze privé-chauffeurs zijn zeer flexibel inzetbaar.

U heeft al een chauffeur voor slechts €25,50 per uur.

Voordelen van onze dienstverlening

N

Hoogopgeleide chauffeurs (studenten aan de hogeschool of universiteit)

N

Ruime rijervaring, allen getest op hun rijvaardigheid

N

Betrouwbare, discrete en correcte chauffeurs

N

Flexibiliteit, onze chauffeurs staan 24/7 voor u klaar

N

Netjes gekleed (2-delig pak), voorkomend en representatief

N

Meertaligheid van uw chauffeur

Doordat uw chauffeur tijdens uw afspraken andere taken voor u kan verrichten, is hij of zij ook een assistent voor kleine boodschappen en werkzaamheden waar u of uw vaste medewerkers zelf wellicht niet aan toekomen.

Reserveer nu direct een rit

Een prive chauffeur ter ondersteuning van uw eigen chauffeursbestand

Onze prive-chauffeurs zijn ook op afroep beschikbaar ter ondersteuning van uw eigen chauffeursbestand. U kunt onze chauffeurs 24/7 inzetten, binnen heel België en Nederland.

Altijd bereikbaar en zeer flexibel

Ons team staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar en zorgt ervoor dat op het gewenste tijdstip en de afgesproken plek een privéchauffeur voor u klaar staat.

Voor het gebruik van een privechauffeur hanteren wij het zeer scherpe tarief van € 25,50 per uur.

Door uw rit direct online te reserveren of door contact op te nemen met Chauffeur.be via e-mail of per telefoon (03 331 33 05) kunt u morgen al beschikken over uw eigen prive-chauffeur!

Veel gestelde vragen 

Wat is een prive chauffeur?

Een privé chauffeur is een chauffeur die zowel particulieren als zakelijke klanten rijdt. Hierbij is er onderscheidt in een gecertificeerde directiechauffeur en een privéchauffeur. Bij een privéchauffeur wordt u doorgaans gereden door een student en in uw eigen auto. Een directiechauffeur heeft een afgeronde opleiding (CCV-D1)  doorlopen.

Wat kost een prive chauffeur?

U kunt bij ons gebruik maken van een prive chauffeur voor €25,50 per uur.  U wordt hierbij door een student gereden in uw eigen wagen, Voor een dagrit wordt minimaal 3 uur in rekening gebracht. Bij een directiechauffeur, avondritten (eindigend na 22.00 uur) of ritten in het weekend is dit 4 uur. U betaalt voor een prive-chauffeur echter nooit extra toeslag per uur, maar altijd het voordelige tarief van €25,50 per uur excl. BTW. Voor een directiechauffeur is dit €50,00 per uur excl. BTW.

Kan ik mijn reservering voor een chauffeur (kosteloos) annuleren?

U kunt een ritaanvraag tot 3 uur van tevoren kosteloos annuleren. Stel u zou om 12.00 uur vertrekken, dan heeft u tot 9.00 uur de tijd om de ritaanvraag kosteloos te annuleren. Deze annulering moet altijd telefonisch worden doorgegeven (03 331 33 05)! Wanneer u binnen 3 uur van de starttijd de chauffeur wilt annuleren, zijn wij genoodzaakt minimaal 3 uur in rekening worden gebracht.

Krijg ik een vast contactpersoon bij Chauffeur.be?

We proberen zoveel mogelijk één of twee vaste contactperso(o)n(en) toe te wijzen aan een klant. Mocht dit toch niet lukken, dan hoeft dit echter geen enkel probleem te zijn; al onze coördinatoren hebben volledig inzicht in alle ritgegevens en communicatie.

Moet ik de chauffeur direct betalen na de rit?

Nee, om de administratie voor u en ons te vergemakkelijken, hoeft u de chauffeur niet na elke rit te betalen. U ontvangt iedere week een factuur van alle werkzaamheden van de voorgaande week. Betaling dient dan binnen 14 dagen te geschieden.

Als ik de hele dag gebruik maak van een chauffeur, moet ik dan iets regelen voor de wachttijd van de chauffeur?

De chauffeurkan tijdens uw afspraken ingezet worden voor andere taken. Denk hierbij aan boodschappen doen, post wegbrengen of de auto wassen. Indien u geen taken heeft die u de chauffeur tijdens de wachttijd wil laten uitvoeren, dan is de chauffeur zelf verantwoordelijk voor een invulling van zijn of haar wachttijd. Veel chauffeurs gebruiken deze tijd om bijvoorbeeld te studeren. De chauffeur zorgt verder zelf voor eten en drinken. Alleen wanneer de chauffeur langer dan 8 uur aan het werk is voor u, wordt een maaltijdvergoeding van € 15,- in rekening gebracht.