Gediplomeerd directiechauffeur

Naast het gebruik van onze prive chauffeurs bestaat er ook de mogelijkheid om u te laten rijden door een directiechauffeur. Uiteraard worden dezelfde hoge eisen aan deze chauffeur gesteld, het verschil is echter dat de directiechauffeur beschikt over een erkend chauffeursdiploma.

Waarom een directiechauffeur van Chauffeur.be?

Een directiechauffeur van Chauffeur.be biedt vele voordelen

N

Ruime rijervaring en dus een veilige rit naar de plaats van bestemming

N

Een directiechauffeur van Chauffeur.be is representatief en spreekt meerdere talen.

N

Betrouwbaarheid, discretie en correctheid zijn vanzelfsprekend.

N

Tijdens uw afspraak kan de chauffeur kleine andere taken voor u verrichten, zoals het doen van boodschappen.

Als uw voorkeur dus uitgaat naar een officieel opgeleide chauffeur, dan zijn onze directiechauffeurs voor u de beste optie!

Reserveer nu direct een rit

Aanvragen directiechauffeur

Stap 1: Inventarisatie.

Een accountmanager van Chauffeur.be komt persoonlijk bij u langs om uw wensen te inventariseren. Op het moment dat voor beide partijen duidelijk is wat de wensen en eisen zijn, zal een lijst van geschikte kandidaten worden voorgedragen.

Stap 2: Selectie.

Chauffeur.be biedt u de mogelijkheid om uit onze lijst van geschikte kandidaten een selectie te maken. U kunt de kandidaten met elkaar vergelijken en zelf de keuze voor uw directiechauffeur maken.

Stap 3Proefperiode en chaufferen.

De kandidaat gaat bij u aan de slag in zijn of haar proeftijd om bij tevredenheid voor vast te chaufferen.

Stap 4Evaluatie.

In overleg met uw accountmanager zullen de verdiensten van uw directiechauffeur worden geëvalueerd, zodat wij onze dienstverlening verder kunnen optimaliseren.

Vraag gratis een offerte aan

Voordelig uurtarief directiechauffeur

Het tarief voor het gebruik van een directiechauffeur is afhankelijk van de afname en de directiechauffeur die we bij u kunnen plaatsen. Houd er wel rekening mee dat directiechauffeurs niet op afroep beschikbaar zijn. Neem contact op met Chauffeur.be wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden van het inhuren van een directiechauffeur.

directiechauffeur