03 331 33 05 info@chauffeur.be

Chauffeursdiensten, iets voor u?

Als u wilt doorwerken of uitrusten in de file of onderweg en zodoende geld wilt besparen, dan is een chauffeursdienst zeker iets voor u! Representatief en comfortabel reizen en tegelijkertijd geld besparen kan met Chauffeur.be. Naast de gebruikelijke ritten biedt Chauffeur.be ook andere vervoersoplossingen aan.

Autotransport

De gediplomeerde en representatieve chauffeurs zijn ideaal voor alle vormen van autotransport. Behalve voor uw eigen vervoer of het vervoer van uw klanten kan Chauffeur.be ook het autovervoer zonder inzittenden regelen.

Valet Parking

Valet parking is een handige service wanneer u een evenement organiseert waar veel mensen met de auto naar toe komen. Chauffeur.be regelt graag alle chauffeursdiensten voor uw evenement.

Reserveer nu direct een rit

Shuttle Service

Bent u organisator van een evenement en wilt u dat uw gasten zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk op de locatie aankomen? Maak dan gebruik van de shuttle service van Chauffeur.be.

Koeriersdiensten

De ervaren chauffeurs van Chauffeur.be zijn inzetbaar voor alle soorten koeriersdiensten: van het transport van goederen voor uw onderneming tot de dagelijkse bezorging van uw producten aan uw klanten. Onze chauffeurs zijn de ideale oplossing, vooral omdat ze flexibel inzetbaar zijn en niet bij u in vaste dienst treden.

Luchthavenvervoer

Vervoer naar het vliegveld kan problematisch zijn. Met het openbaar vervoer loopt u kans op vertraging of zelfs uitvallende treinen. En wanneer u zelf met de auto gaat, betaalt u vaak veel parkeergeld. Chauffeur.be biedt dé oplossing voor luchthavenvervoer!

chauffeursdiensten

Contact us

Chauffeur.be
Brusselstraat 51
2018 Antwerpen
Telefoon : +32 (0)3 331 33 05
Fax : +32 (0)3 331 33 07
info@chauffeur.be