03 331 33 05 info@chauffeur.be

Valet Parking

Valet Parking Service is handig wanneer u een evenement organiseert waar veel mensen met de auto naar toe komen. Chauffeur.be regelt graag alle chauffeursdiensten voor uw evenement. 

Neem het parkeren uit handen met Valet Parking Service

Als u uw gasten het ongemak van het zoeken naar een parkeerplaats uit handen wilt nemen, dan raden wij het gebruik van onze Valet Parking Service aan. In dat geval hoeven uw gasten niet rond te rijden om hun auto te parkeren. Ze rijden tot aan de ingang van het evenement, waarna de chauffeurs van Chauffeur.be het stuur overnemen.

De chauffeurs parkeren vervolgens veilig de auto op een geschikte plaats. Wanneer het evenement afgelopen is, zorgen ze er bovendien voor dat de auto weer op tijd klaarstaat, zodat uw gasten gemakkelijk kunnen vertrekken. Valet parking zorgt dat uw evenement in stijl begint en eindigt.

De kosten voor onze Valet Parking Service zijn uiteraard afhankelijk van de omvang van het wagenpark en de daarvoor benodigde hoeveelheid chauffeurs. Bij een Valet Parking hanteren wij een uurtarief van € 21,00 per uur (excl. BTW) per chauffeur.

valet parking

Contact us

Chauffeur.be
Brusselstraat 51
2018 Antwerpen
Telefoon : +32 (0)3 331 33 05
Fax : +32 (0)3 331 33 07
info@chauffeur.be