Blessure?
Een privé chauffeur biedt uitkomst!

 

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van een privéchauffeur na het oplopen van een blessure. Een chauffeur biedt uitkomst als u vanwege medische redenen niet meer zelf kunt rijden. Niet alleen skiblessures en botbreuken, maar ook epilepsie en hartklachten kunnen redenen zijn voor het nemen van een privé chauffeur. Met een chauffeur op afroep kunt u weer snel aan het arbeidsproces deelnemen. Eén telefoontje naar 03 331 33 05 en wij zijn u direct van dienst!

Onze ervaren chauffeurs rijden in uw eigen auto. U vertrekt op uw gemak van huis, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over reistijden, de juiste afslag of de snelste route. De privé chauffeur kan in de uren dat er niet gereden wordt naar huis gaan. Deze tussenuren hoeft u dan ook niet te betalen. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de chauffeur in deze tijd andere werkzaamheden te laten uitvoeren.

Reserveer nu direct een rit

Vergoeding van chauffeursdiensten door verzekeraars

Omdat u door het gebruik van een privé chauffeur weer deel kunt nemen aan het bedrijfsproces geeft een groot aantal verzekeraars tegenwoordig vergoedingen voor chauffeursdiensten. Een win-win-winsituatie voor zowel u, uw werkgever en de bedrijfsverzekeraar!

Houdt u er in ieder geval rekening mee dat u met gips niet zelf mag autorijden. Uw verzekering verleent dan namelijk geen dekking!

Offerte en advies voor een privé chauffeur aanvragen

Benieuwd naar de kosten van een privé chauffeur? Ons standaard tarief is €25,50 per uur. Wenst u echter een prijsopgave op maat, dan kunt u die altijd vrijblijvend aanvragen. Zodoende heeft u vooraf een duidelijk beeld van de kosten voor u of uw verzekering.

Mocht u op het gebied van verzekering of vergoeding vragen hebben, dan willen wij u hierin graag adviseren. Wij kunnen dan aangeven voor welke trajecten u in aanmerking komt en hoe u hier gebruik van kunt maken.

Vraag gratis een offerte aan

Een chauffeur reserveren?

U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken. Wij zorgen ervoor dat er op het gewenste tijdstip een privé chauffeur voor u klaar staat. Laat u met uw blessure rijden door uw eigen chauffeur en reserveer uw rit direct online of neem per telefoon contact op met Chauffeur.be op
03 331 33 05.

blessure?